• Archief
4e Puttense Automobiel Parade 6 juli 2013

4e Puttense Automobiel Parade 6 juli 2013

Na een succesvolle eerste editie in 2010, is de Puttense Automobiel Parade inmiddels een vast gegeven op de agenda. Inderdaad in 2013 is er de Vierde Puttense Automobiel Parade. Op 6 juli 2013 staat het centrum van het Veluwse dorp in het teken van oude trucks, oldtimer auto’s, getunede auto’s, tractoren en oude legervoertuigen. De Kerkstraat zal omgetoverd worden in een American Street. Daarnaast is er in de Aker, op een vloeroppervlak van 65 vierkante meter, demonstraties van modelbouwtrucks. Maar ook uiteraard de toertocht door het buitengebied van Putten met de gebruikelijke koffiestop op Strandpark Nulde is weer in het programma opgenomen.

Meer informatie: www.automobielparade.nl

terug naar voorpagina