• Archief
8e Midzomer Rotarally Houten 22 juni 2013

8e Midzomer Rotarally Houten 22 juni 2013

De jaarlijkse Midzomer Rotarally van Rotary Club Houten Castellum zal op zaterdag 22 juni 2013 voor de 8e keer worden gereden. Start en finish van de rally zal zoals altijd plaatsvinden in Houten. Ook dit jaar belooft de organisatie u weer een mooie en uitdagende rit. De rally wordt dit jaar namelijk uitgezet door niemand minder dan Joep Wanders, een man met meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren, uitzetten, rijden èn navigeren van rally’s en ritten. De Tulpenrally, Nederlands oudste, grootste en bekendste evenement voor klassieke auto’s werd de afgelopen 2 jaar door hem uitgezet.

Het parcours kan worden afgelegd in een cabrio, klassieker of exotische auto. Ook dit jaar bestaat weer de keuze tussen een sport- en tour klasse. Alle klassen rijden verschillende kaartleessystemen. Voor de minder ervaren rijders is er kort voor de start een korte uitleg van de verschillende systemen.

De Midzomer Rotarally wordt jaarlijks georganiseerd door RC Houten Castellum. De rally kan steunen op een vaste kern van enthousiaste deelnemers. Met het opgehaalde bedrag financiert RC Houten Castellum haar lokale en internationale projecten. Dit jaar gaan de opbrengsten van de Midzomer Rotarally naar de Stichting Opkikker.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar: www.rotarally.com

terug naar voorpagina