• Archief
Classic Boulevard 5th Edition Brasschaat – België 6 en 7 juli 2013

Classic Boulevard 5th Edition Brasschaat – België 6 en 7 juli 2013

De Classic Boulevard 5th Edition is een auto-show met aanverwante hebbedingen, een interessante rondrit, verschillende standhouders, lifestyle, muziek, lekker eten en drinken, en nog een hele waaier aan leuke en originele initiatieven. Alle geïnteresseerden; clubs, handelaars, liefhebbers, kunstliefhebbers, etc., zullen er samen een super gezellig weekend van maken.

Het evenement bestaat uit twee hoofddelen: De Tour d’Anvers, een rondrit van +/- 100 km door Brasschaat en omliggende gemeenten en de Meeting, een aangenaam vertoef in een familiale sfeer op Classic Boulevard. Verschillende liefhebbers, clubs en enthousiasten zullen aanwezig zijn.

Meer informatie: www.classicboulevard.be

terug naar voorpagina