• Archief
Concours in the Parc Make a wish rally 31 augustus en 1 september 2013

Concours in the Parc Make a wish rally 31 augustus en 1 september 2013

Als ”fundraiser” organiseert MAKE-A-WISH® Luxembourg A.s.b.l. een tweedaags internationaal Concours d’Élégance op 31 augustus en 1 september 2013, in het prachtige 160 jaar oude en 40 hectare grote Parc Mondorf Domaine Thermal gelegen in Mondorf-les-Bains, even ten zuiden van Luxemburg-stad.

MAKE-A-WISH® laat de grootste wensen in vervulling gaan van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. MAKE-A-WISH® is een liefdadigheidsinstelling, is actief in 50 landen en heeft in 2011 ruim 22.000 wensen vervuld.

Eén van de opvallende klassiekers zal zeker de legendarische eerste winnaar van de Mille Miglia zijn, de unieke OM uit 1927. Tevens zullen een groot aantal prestigieuze Aston Martin’s uit verschillende vooroorlogse jaren tentoongesteld worden, ook al vanwege de honderdste verjaardag van dit roemruchte Britse merk.

Het maximaal aantal deelnemende rally- equipes is gesteld op 25 automobielen. Aan het Concours in the Parc zullen ca. 100 automobielen deelnemen.

Meer informatie: http://epr.nl/rallys/make-a-wish-rally/inleiding/

terug naar voorpagina