• Archief
Internationaal Classic USA car treffen 1 september 2013

Internationaal Classic USA car treffen 1 september 2013

Op zondag 1 september 2013 van 10-17 uur vindt er in Reuver het Internationaal Classic USA Car treffen plaats. Dat betekent: veel chroom, grote staartvinnen en vooral Amerikaanse sleeën en muziek uit de 50-60er jaren. Kortom: alle ingrediënten die herinneringen zullen oproepen aan de cultuur van de fifties-sixties van de vorige eeuw. Dit jaar op een nieuwe locatie, namelijk: evenemententerrein De Paardenvriend in Reuver.

Het evenement is gratis te bewonderen voor bezoekers en uiteraard voor bezitters van een Classic USA Cars tot en met bouwjaar 1978, Sorry: No Vans, Customs, or Hotrods. De hele dag live muziek en dans. Natuurlijk staan er diverse verkoop stands met aanverwante artikel. In Reuver kunt u tevens terecht voor een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er ook volop vertier.

Meer informatie is te vinden op: www.cadillac1962.nl

terug naar voorpagina