• Archief
Mini Event Eemsdelta 23, 24 en 25 augustus 2013

Mini Event Eemsdelta 23, 24 en 25 augustus 2013

Mini rijders uit heel Nederland, Belgie en Duitsland zijn van harte uitgenodigd om in en rond Appingedam te gaan genieten van een leuk intiem en sfeervol arrangement, gericht op de schoonheid van het Groninger land en de gemoedelijkheid van de Groninger. Het evenement vindt plaats op 23, 24 en 25 augustus 2013.

Bent u Mini rijder of heeft u een variant van de Mini, ongeacht welke (Classic, New, Mook…), kom dan naar de Eemsdelta. De Eemsdelta ligt boven in Groningen, waar de organisatie een heel bijzondere beleving voor de Minirijder heeft samengesteld met een leuk en afwisselend programma te midden van een groot muziekfeest rond een eeuwen oude (en tevens de mooiste) kerk van Groningen.

De organisator is jarenlang verantwoordelijk geweest voor het Ardennen Mini Weekend, maar wil nu als onafhankelijk liefhebber de Mini rijder over de mooiste weggetjes van Noord-Groningen langs bijzondere bouwwerken leiden. Onderweg kan men genieten van opdrachten, een bezoek aan een kunstenaar en boogschieten voor punten.

Meer informatie: www.mini-event-eemsdelta.nl

terug naar voorpagina