• Archief
Rotarit Heeze Fundraising Rally 8 september 2013

Rotarit Heeze Fundraising Rally 8 september 2013

De Rotarit Heeze wordt dit jaar al weer voor de 13e keer georganiseerd. Het is een rit voor klassieke automobielen van vóór 1987 (categorie A) en cabrio’s en sportauto’s vanaf 1987 (categorie B). Het doel van de rally is geld in te zamelen voor de door Rotary Heeze geselecteerde Goede Doelen. Voor 2013 zijn dat de ‘Stichting Paladijn’ en de ‘Stichting Heppie’.

De rally vertrekt dit jaar weer vanuit de bosrijke omgeving bij het mooie Conferentiehotel Kapellerput in Heeze. De toegankelijke maar professioneel uitgezette rally voert ons dit jaar via mooie weggetjes langs vennen en maasplassen naar Kasteel Groot Buggenum in Grathem waar we van een heerlijke broodjeslunch kunnen genieten. De finish is uiteraard weer voor Hostellerie Vangaelen in Heeze, waar ook de prijsuitreiking en het diner zullen plaatsvinden. Het deelnemersveld is jaarlijks maximaal gevuld met 75 equipes, vrijwel gelijk verdeeld over de twee categorieën.

Meer informatie: www.rotaritheeze.nl

terug naar voorpagina