• Archief
Vehikel Zwolle 23, 24 en 25 augustus 2013

Vehikel Zwolle 23, 24 en 25 augustus 2013

Frits de Graaf, de baas van Vehikel, was door ziekte helaas niet in staat om de beurs in maart 2013 voor de eerste keer in Zwolle te organiseren. Maar Vehikel komt terug! Op 23, 24 en 25 augustus 2013 is Vehikel voor het eerst in de IJsselhallen in Zwolle.

Voor de organisatie van de internationaal bekende Vehikel oldtimerbeurs waren het moeilijke tijden. De thuisbasis van evenement, de Veemarkt in Utrecht, is na een lange periode van onzekerheid nu toch echt gesloopt. Men is echter niet bij de pakken neer gaan zitten en is er in geslaagd om een van de oudste oltimerbeurzen in Nederland te behouden.

Vehikel wordt in de toekomst gehouden op twee verschillende locaties, een keer in het Autotron in Rosmalen en twee keer per jaar in de IJsselhallen in Zwolle. De opzet van de beurzen blijft in grote lijnen hetzelfde. De nieuwe locaties zijn wat kleiner en dat betekent iets minder ruimte, maar nog steeds een gigantisch aanbod. In Zwolle zal ook het bekende buitengebeuren weer de ruimte krijgen, zo is in Zwolle straks de Steile Wand van Hennie Kroeze weer te zien (en te horen!). Toch weer een ouderwetse Vehikel dus, met drie dagen beurs, op vrijdag (13.00 tot 20.00 uur), zaterdag en zondag (10.00-17.00 uur).

Meer informatie op: www.vehikel.com

terug naar voorpagina