• Archief
Vintage Festival 21, 22 en 23 juni 2013

Vintage Festival 21, 22 en 23 juni 2013

Op 21, 22 en 23 juni 2013 wordt het eerste Vintage Festival in Nederland gehouden!

Vintage is een benaming voor producten gemaakt tussen 1920 en de late jaren zeventig. Vaak gaat het om designer producten die typisch zijn voor een bepaalde tijdsgeest. Op dit moment staan zowel vintage producten als muziek en dansen van vroeger volop in de belangstelling. Reden voor de Farm & Country Fair om een Vintage Festival binnen haar poorten te organiseren. Een deel van het terrein wordt op 21, 22 en 23 juni ingericht helemaal in de sfeer van met name de zo herkenbare jaren ’60 en ’70.

Het hele terrein roept een herinnering aan vroeger op. Er is van alles te vinden dat met eigentijds verzamelen te maken heeft. Zelfs de catering is in stijl. Iedereen herinnert zich vast de ranja met een dun rietje. Er wordt thee geschonken uit mooie stijlvolle kopjes, met een ouderwetse stoet of stukje arretjescake erbij. Modeshows, dansshows en live muziek uit 1950 tot 1980 zorgen voor extra sfeer op het centrale plein. De Volkswagen Kevers staan klaar om te worden volgetankt uit de benzinepomp van toen. Naast de verkoopstands met kunst, designmeubelen, art deco, serviezen, curiosa, glas, aardewerk, sieraden en vintage kleding zijn er speciale exposities en presentaties.

Het Vintage Festival is een plek waar herinneringen weer tot leven komen en met trots aan de jongeren worden verteld.

Het Vintage Festival is een onderdeel van de Farm & Country Fair in Aalten. U kunt zich de hele dag met het hele gezin op het terrein vermaken.

Openingstijden 2013:
Vrijdag 21 juni 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 22 juni 10.00 – 21.00 uur
Zondag 23 juni 10.00 – 18.00 uur

Meer informatie: www.vintagefestival.nl

terug naar voorpagina