• Archief
VW Fest 5 – 7 juli 2013 Beekse Bergen

VW Fest 5 – 7 juli 2013 Beekse Bergen

Vorig jaar werd voor de tweede keer het VW Fest op het evenemententerrein van Walibi georganiseerd. Dit jaar verhuist het evenement naar de Beekse Bergen. Het thema van dit jaar is INTO THE WILD! Zoals de naam doet vermoeden draait het hier om het merk Volkswagen. Maar de organisatie heet ook eigenaren van de andere merken van het VAG concern van harte welkom. Het VW Fest is daarmee een evenement waar Volkswagen, Skoda, Seat en Audi liefhebbers zich thuis zullen voelen. Het evenement vindt plaats in weekend van 5 tot en met 7 juli 2013. Op het VW Fest kan worden gekampeerd op de showvelden, naast de auto, naast de clubleden of VW-vrienden. Het maakt daarbij niet uit of het om een Kever, een vlotte GTI, een getunede Polo of een gecleanede Seat gaat. De showcampings zullen zoveel mogelijk worden ingedeeld naar aircooled of watercooled. VW Fest is, zoals dat in marketingtermen zo mooi heet: powered by VW Scene, Europa’s grootste onafhankelijke VW Magazine. VW Fest wordt ook in omringende landen zoals Belgie en Duitsland flink worden gepromoot, de organisatie rekent dan ook op een internationale deelname.

Meer informatie: www.vwfest.nl

terug naar voorpagina