• Archief
Oldtimerdag Coevorden 27 juli 2013

Oldtimerdag Coevorden 27 juli 2013

Op zaterdag 27 juli 2013 organiseert de Coevorder Handels Vereniging voor de derde keer een Oldtimerdag “nieuwe stijl” in het centrum van Coevorden. In 2011 werd dit evenement, na jaren van afwezigheid, nieuw leven ingeblazen wat meteen een daverend succes bleek te zijn. Als locatie werd er voor het marktplein gekozen maar al snel bleek dat we een tekort aan ruimte hadden. In 2012 werd zowel het marktplein als de winkelstraten gebruikt en dat was maar goed ook want het aantal deelnemers was explosief gestegen naar bijna 150 deelnemers. Ook in 2013 verwacht de organisatie een stijging van het aantal deelnemers. Naast de oldtimer en youngtimer automobielen, zijn ook tweewielers en tractoren van harte welkom, voorwaarde is dat alle voertuigen ouder dan 25 jaar te zijn. Voor de liefhebbers is het ook mogelijk om aan een toertocht deel te nemen. Deze zal in de loop van de dag starten en is opgedeeld in verschillende categorieën.

Meer informatie: http://www.chvcoevorden.nl/

terug naar voorpagina