• Archief
Classic Race Festival vult TT-Circuit met klassieke auto’s, snelheid en gezelligheid

Classic Race Festival vult TT-Circuit met klassieke auto’s, snelheid en gezelligheid

Dat klassieke auto’s en snelheid samen kunnen gaan was afgelopen weekend zichtbaar op het Classic Race Festival op het TT-Circuit in Assen. Daar organiseerde de HARC in samenwerking met 402 Automotive in het weekend van 13 en 14 juli het HARC Historic Assen/Classic Race Festival.

Classic Race Festival 2013 - E.J. Barten

Het was een weekend vol klassiek racegeweld van verschillende raceklassen, waaronder de NK HTGT, het NK GTTC, maar ook MG Triumph en Sidecarsrace! Voor de liefhebbers van klassieke auto’s en motoren, snelheid en gezelligheid waren dit mooie dagen.

Classic Race Festival 2013 - E.J. Barten

Op het circuit werd een spannende strijd geleverd tussen de coureurs, maar in het paddock was het vooral veel gezelligheid. Een gevarieerd gezelschap van leuke, mooie en bijzondere auto’s en de toegankelijkheid van auto’s en coureurs maken deze evenementen tot een absolute aanrader.

Classic Race Festival 2013 - E.J. Barten

Bekijk de foto’s van zaterdag hierover of kijk voor meer foto’s en informatie op www.ejbarten.nl (klik op Classic Race Festival).

Tekst en foto’s © E.J. Barten

terug naar voorpagina