• Archief
30 jarig jubilieum Opel Manta Club Nederland 6 t/m 8 september 2013

30 jarig jubilieum Opel Manta Club Nederland 6 t/m 8 september 2013

In het weekend van 6 t/m 8 viert de Opel Manta Club Nederland haar 30 jarig bestaan. De club ontstond in 1983, de Manta stond toen nog steeds in de showroom, en is uitgegroeid tot één van de grootste clubs van Nederland. Het is dan ook een hele actieve club waar rondom de mooie Manta’s van Opel allerlei evenementen worden georganiseerd. Ook tijdens het jubileum weekend zijn er diverse activiteiten. Denk daarbij aan een puzzelrit, een concours, onderdelen verkoop, een feestavond en de verloting van een Manta! Het evenement wordt gehouden in Hoogenweg (onder de rook van het Overijsselse Hardenberg, niet ver van de Duitse grens).

Meer informatie: www.mantaclub.nl

terug naar voorpagina