• Archief
20e Oldtimerdag Voorschotense Oldtimer Vereniging 15 september 2013

20e Oldtimerdag Voorschotense Oldtimer Vereniging 15 september 2013

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert op zondag 15 september 2013 de 20ste Oldtimerdag Voorschoten. Op deze dag zijn weer de meest mooie en bijzondere klassieke voertuigen (auto’s, motoren en bromfietsen) te bewonderen in de prachtige oude dorpskern van Voorschoten. Het is een compleet familiegebeuren, want er zijn die dag ook allerlei manifestaties tijdens dit lustrumjaar van het Weekend van Voorschoten. Er loopt een Streetband spelend rond en er staan tal van kramen waar kunst en curiosa wordt aangeboden. Maak ook een ritje mee in een oude stadsbus waarin je je vijftig jaar terug waant in de tijd.

Heeft u een oldtimer en wilt u deze dag meebeleven, meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan (liefst voor 7 september) via de website van de V.O.V. (www.vovnieuws.nl) of per email: secretaris@vovnieuws.nl. In de ochtend wordt er een toerrit in de omgeving gereden, waarna de klassieke auto’s, motoren en bromfietsen worden geshowd in de Voorstraat van Voorschoten. Elke deelnemer ontvangt behalve een rallyschild, tevens een aandenken aan deze dag. Ook zijn er mooie prijzen te winnen voor degenen met de mooiste, meest bijzondere of aparte oldtimer.

terug naar voorpagina