• Archief
American Cars & Classics Brielle 1 september 2013

American Cars & Classics Brielle 1 september 2013

In Brielle wordt op 1 september 2013 weer een American Cars & Classics georganiseerd. Dit wordt de vierde editie van een groot evenement gericht op alle Amerikaanse auto’s. De organisatie heeft wederom een gevarieerd programma in elkaar gezet met als klapper dit jaar: helikoptervluchten. De muziek wordt dit jaar verzorgd door een Rockabilly trio die al 10 jaar aan de weg timmert en met succes! The Tumblin Gogo’s zullen optredens geven waar de Rockabilly spetters vanaf vliegen!

Er wordt daarnaast weer een leuke afwisselende markt neergezet. Diverse standhouders bieden veel verschillende spullen aan. Ook diensten waar menig autoliefhebber wat aan heeft zullen vertegenwoordigd zijn. Noem b.v. autobekledingreparatie en poetsen/polijsten.

Meer informatie is te vinden op: www.americancarsandclassics.nl

terug naar voorpagina