• Archief
Bijzondere Lada Bestel en schaalmodellen bij A&R Miniatures

Bijzondere Lada Bestel en schaalmodellen bij A&R Miniatures

De bijzondere Lada 1200 Bestel van is A&R Miniatures op verschillende oldtimerevenementen al een bekende verschijning geworden. Reden om eens met de eigenaren Annemarieke Oberg en Richard Hellema een praatje te maken. “De Lada Bestel is naast een, moderne, Peugeot bedrijfsauto en een trouwe metgezel bij deelname aan beurzen en evenementen” aldus een enthousiaste Annemarieke. Dat ze een echte liefhebber is blijkt wel uit het feit dat ze niet alleen lid is van de Lada Club Nederland, maar binnen deze club ook nog eens de functie van penningmeester vervult.

Zoals gezegd dient de Lada Bestel als bedrijfsauto voor A&R Miniatures. A&R Miniatures is een speciaalzaak in poppenhuisminiaturen, modelauto’s, quilt en hobbymateriaal. Uiteraard gaat onze interesse uit naar de modelauto’s. Dan zitten we bij A&R Miniatures goed. Het assortiment bestaat onder andere uit de merken Minichamps, Neoscale, Norev en Whitebox. Het leuke is dat we modelauto’s aantreffen die we niet dagelijks tegenkomen. Daarmee onderscheidt A&R Miniatures zich duidelijk van de concurrentie.

Meer over A&R Miniatures is te vinden op: www.modelautoconcurrent.nl en www.arminiatures.nl

terug naar voorpagina