• Archief
Terugblik 21e Oldtimerdag Ruinerwold 17 augustus

Terugblik 21e Oldtimerdag Ruinerwold 17 augustus

De Oldtimerdag in Ruinerwold heeft in twintig jaar een stevige plek op de oldtimerkalender weten te verwerven. Ook de 2013-editie was weer een groot feest voor de oldtimerliefhebber. Bijna het hele Drentse dorpje stond vol met oldtimers. Van dorpsstraat tot brandweerkazerne, inclusief een grote weide, waren afgeladen met in totaal meer dan 1.400 oldtimers. Auto’s, trekkers, vrachtauto’s, brommers, motoren, caravans en alles wat daarbij hoort was te zien. Een belangrijk kenmerk van Ruinerwold is het niet alleen een statische show is, voor alle voertuigen is ook nog eens een rondrit door de prachtige omgeving uitgezet. De organisatie en de vele vrijwilligers verdienen een pluim door een dergelijk groot evenement op zo’n geweldig manier in goede banen te leiden. We hebben genoten en hopen er volgend jaar op 16 augustus 2014 tijdens de 22e Oldtimerdag Ruinerwold weer bij te zijn.

Onderstaand een kleine impressie:

Oldtimerdag Ruinerwold 2013

Oldtimerdag Ruinerwold 2013

Oldtimerdag Ruinerwold 2013

Oldtimerdag Ruinerwold 2013

Oldtimerdag Ruinerwold 2013

Oldtimerdag Ruinerwold 2013

Oldtimerdag Ruinerwold 2013

Meer informatie op: www.oldtimerdagruinerwold.nl

terug naar voorpagina