• Archief
Veiling met unieke ‘nieuwe Chevrolet oldtimers’

Veiling met unieke ‘nieuwe Chevrolet oldtimers’

In 1946 startte het Amerikaanse echtpaar Ray P. Lambrecht samen met zijn vrouw Mildred een Chevrolet-garage in de Amerikaanse staat Nebraska. Na 50 jaar besloten ze in 1996 er een punt achter te zetten en de garage te sluiten. Ze trokken de deur achter zich dicht en lieten letterlijk alles staan. Ondertussen hebben zowel Ray als zijn vrouw Mildred de leeftijd van respectievelijk 95 en 92 jaar bereikt en is het tijd om afstand te doen. In totaal zijn er 500 (!) auto’s na sluiten in de garage blijven staan. Waaronder een 30 – 50 tal nieuwe auto’s die nooit een eigenaar hebben gehad. Wat te zeggen van een Corvette uit 1978 met slechts 4,3 mijl op de teller. Het interieur is nog keurig afgedekt met folie en het originele beschermpapier ligt nog op de vloer. Op de buitenkant ligt wel een hele dikke stoflaag. VanDerBrink Auctions brengt eind september alles onder de hamer. Unieke kans dus om een ‘nieuwe Chevrolet oldtimer’ op de kop te tikken? Een dergelijk aanbod zal in ieder geval niet snel weer langskomen!

Chevrolet Corvette 1978

Chevrolet Corvette 1978

Chevrolet Corvette 1978

Kijk op de site van van VanDerBrink Auctions voor een lijst met te veilen auto’s: www.vanderbrinkauctions.com

terug naar voorpagina