• Archief
De Oldtimer & Classic beurs Leek 11, 12 en 13 oktober 2013

De Oldtimer & Classic beurs Leek 11, 12 en 13 oktober 2013

Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2013 wordt de 18e Oldtimer & Classic Beurs gehouden. Heel veel oldtimers, classiccars en motoren zijn aangemeld. Het beloofd een mooi spektakel te worden. Dit jaar zijn er een tiental oldtimerclubs aanwezig die hun club gaan promoten en uiteraard de mooiste oldtimers en motoren en klassiekers tentoon te stellen en vooral ook om het publiek en de liefhebber te laten genieten van de prachtige exemplaren en de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen. Veel verschillende modellen zullen aanwezig zijn. Daarnaast zullen een diversiteit aan artikelen te koop zijn. Miniaturen in alle soorten en merken, heel veel onderdelen, gereedschap enzovoort. Te veel om op te noemen.

Meer informatie is te vinden op: www.sportcentrumleek.nl

terug naar voorpagina