• Archief
Volvo Klassieker Beurs 28 en 29 september 2013

Volvo Klassieker Beurs 28 en 29 september 2013

Op de Volvo Klassieker Beurs vindt u oldtimer Volvo’s en bijbehorende onderdelen, maar ook verwante artikelen zoals smeermiddelen, gereedschappen, literatuur en miniaturen. Naast onderdelenleveranciers, restaurateurs, autobedrijven, handelaren in automobilia en particuliere aanbieders zijn ook de Nederlandse en Belgische Volvo verenigingen vertegenwoordigd. Bezoekers krijgen zo een goed beeld krijgt van het Volvo klassieker gebeuren. Na (gedwongen) uitstapjes naar de Veemarkt in Utrecht (2002 – 2010), de Evenementenhal in Gorinchem (2011) en de Home Boxx in Nieuwegein (2012) gaat de VKB terug naar “waar het allemaal begon”, het Autotron in Rosmalen.

Meer informatie: www.volvobeurs.nl

terug naar voorpagina