• Archief
6e editie ACB100 – Automobielclub Borne 6 oktober 2013

6e editie ACB100 – Automobielclub Borne 6 oktober 2013

Op zondag 6 oktober is het al weer zo ver. De 6e editie van de ACB100 wordt dan gereden. Ook dit jaar staat de Automobielclub Borne weer garant voor een mooie rit van circa 160 km. Ze starten ook dit jaar weer vanaf 10.00 uur. Inschrijven bij voorkeur vooraf via ACB100@online.nl. Betalen kan op de ochtend zelf, voorafgaande aan de start.

Het wordt een stevige rit maar ook een hele mooie. Onder de noemer van “Rondje Bullenbrink”, gaan de deelnemers een kijkje nemen achter de IJssel. De deelnemers gaan terug in de tijd en komen onderweg dan ook in situaties terecht waarbij oude tijden herleven! Oldtimers, cabrio’s en bijzondere voertuigen worden toegelaten tot deze historische rit.

Automobielclub Borne ziet u graag op zondag 6 oktober in Borne.

LET OP: In verband met de opbouw van de Bornse Kermis wordt de startlocatie van de oldtimerrit gewijzigd. De start is nu vanaf het Dorsetplein, 10.00 uur.

terug naar voorpagina