• Archief
Oldtimers meer dan goud waard

Oldtimers meer dan goud waard

Oldtimers zijn de best renderende belegging van de afgelopen decennia. Het investeren in oldtimers is dan ook heel populair. Volgens de Knight Frank Luxury Investment Index zijn oldtimers de afgelopen tien jaar maar liefst 430% in waarde toegenomen. Met een dergelijk rendement laten oldtimers een ander populair beleggingsobject als goud met een rendement van ‘slechts’ 273% ver achter zich. Natuurlijk gaat het hier niet om zomaar oldtimers, maar over exoten
als een Mercedes-Benz W196 Formula 1 Grand Prix auto, Ferrari 250 GTO, Ferrari 250 GT LWB California Spyder of bijvoorbeeld een Mercedes 300 SL ‘Gullwing’. Als de miljoenen bedragen die voor deze oldtimers moet worden neergeteld een beetje hoog gegrepen zijn dan hebben we nog een tip: de Eend schijnt ook een goede investering te zijn?

terug naar voorpagina