• Archief
‘Driving North; a Drive-In cinema’ 6 tot en met 13 oktober 2013

‘Driving North; a Drive-In cinema’ 6 tot en met 13 oktober 2013

‘Driving North’ is een groots opgezette Drive-in bioscoop op een terrein van 8000 m2 in Amsterdam-Noord waar iedere avond films worden vertoond met als thema’s ‘Amerika’ en ‘onderweg’, oftewel: road-movies in de breedste zin van het woord. Daarnaast is er een DJ, een cocktailbar met alchoholvrije cocktails, een reguliere bar voor een biertje of een wijntje en een foodyard. In het kader van veilig verkeer kunnen bezoekers gebruiken maken van een BOB-taxi van Rent-a-Bob tegen een reduceert tarief.

Het terrein, dat industrieel zal worden ingericht bied plaats voor 60 auto’s per avond. Ook zal er een lounge komen, opgebouwd uit auto-onderdelen, waar 80 bezoekers die per fiets of te voet komen kunnen plaatsnemen. De auto’s zullen door een ‘carwash’ naar binnen komen om met een schone voorruit van de film te genieten op een scherm van 12 bij 6 meter. Ze parkeren hun auto op de daarvoor gereserveerde plaatsen, zetten hun stoel in de laagste stand en stemmen af op onze FM-frequentie (transistor radio’s zullen te leen zijn voor hen die geen autoradio hebben en draadloze hoofdtelefoons voor hen die zonder auto komen) om zo het geluid van de film binnen te krijgen. DJ Yoyok en Patrock verzorgen muziek voordat de film begint om de bezoekers in de stemming te brengen.

Informatie, reserveren en het programma kunt u vinden op www.drivingnorth.nl

terug naar voorpagina