• Archief
Najaarsbijeenkomst Citroen-Forum 26 oktober 2013

Najaarsbijeenkomst Citroen-Forum 26 oktober 2013

Het Nederlandse Citroën-Forum bestaat tien jaar. Dit forum is de online ontmoetingsplaats voor alle Citroën-eigenaren en liefhebbers. Zoals wel vaker worden er vanuit de online ontmoetingsplaats ook ‘offline’ bijeenkomsten georganiseerd. Zoals de najaarsbijeenkomst van het Citroën-Forum om het seizoen gezellig af te sluiten en natuurlijk om nog een beetje te vieren dat het forum tien jaar online is.

Op zaterdag 26 oktober kunnen alle Citrofielen vanaf 13 uur op Recreatieterrein De Strook in Breukeleveen weer eens een partijtje ouderwets banden schoppen.
De Strook, is te vinden aan de Nieuweweg 28, 3625 AZ Breukeleveen. De Strook is heel centraal gelegen en heeft een mooi parkeerterrein dat voor de Citroëns wordt vrijgehouden. Mocht de nazomerzon zo ongenadig branden dat je bescherming moet zoeken, dan kun je terecht in het Paviljoen De Strook. Het geheel vindt in een ongedwongen sfeer plaats volgens het concept dat Amerikanen cars and coffee noemen.

Meer informatie: http://www.citroen-forum.nl/forums/viewthread/223051

Of registeren voor het forum: www.citroen-forum.nl

terug naar voorpagina