• Archief
Kever Winter Festijn 4 en 5 januari 2014

Kever Winter Festijn 4 en 5 januari 2014

Voor de 22ste keer vindt op 4 en 5 januari 2014 het Kever Winter Festijn plaats (van 10 uur tot 17 uur), nu in het M.E.C.C. Maastricht in plaats van het Autotron Rosmalen. Het grootste luchtgekoelde indoor evenement waar je als liefhebber van de klassieke Volkswagen elk jaar opnieuw naar uitkijkt. Op zaterdag en zondag wordt het M.E.C.C. Maastricht omgetoverd tot een gezellige VW markt (onderdelen en auto’s te koop) met meer dan 200 deelnemers op meer dan 20.000m2 oppervlakte. Tevens kunt u genieten van de mooiste, meest unieke en top gerestaureerde auto’s.

Het thema dit jaar is Volkswagen en sport. De deelnemende clubs en professionals zullen meedingen voor een trofee als beste stand of beste VW klassieker, dit alles met een sportieve aankleding.

Meer informatie: www.keverwinterfestijn.nl

terug naar voorpagina