• Archief
Lotus Winter Fair 9 november 2013

Lotus Winter Fair 9 november 2013

Op zaterdag 9 november organiseert de Lotus Club Holland weer de traditionele eindejaarsbijeenkomst, dit jaar onder de titel “Lotus Winter Fair”. Naast een gezellig samenzijn is dit een (ruil)beurs voor Lotus onderdelen, modellen, boeken, documentatie, automobilia en zelfs complete auto’s. We nodigen eenieder uit om te komen met zoveel mogelijk oude en/of nieuwe spullen. Naast clubleden verwachten we diverse interessante standhouders. Het evenement is ook toegankelijk voor niet-clubleden. Een prima gelegenheid om even gezellig bij te praten of om je op de hoogte te stellen van het merk Lotus en de Lotus Club Holland. De beurs begint om 10:00 en duurt tot ongeveer 14:00. Plaats van handeling is de Weerenweg 10 in Zwanenburg, vlakbij Amsterdam. De toegang is gratis, net als de koffie. Ook standruimte en tafels worden kosteloos beschikbaar gesteld. Standruimte of een tafel moet wel vooraf gereserveerd worden.

Aanmelden en verdere inlichtingen via: ruilbeurs@lotusclub.nl of www.lotusclub.nl.

terug naar voorpagina