• Archief
6e Oldtimerbeurs Limburghal – Genk 15 en 16 maart 2014

6e Oldtimerbeurs Limburghal – Genk 15 en 16 maart 2014

De voorgaande edities in de Limburghal in het Belgische Genk waren een groot succes en dat vraag natuurlijk om een vervolg. Daarom is er in 2014 opnieuw een Oldtimer Salon Limburghal-Genk, dit keer de 6e editie.

Het is een beurs waar diverse prestige cars en oldtimers tentoongesteld en ook verhandeld zullen worden. De organisatie beloofd voor de 6e editie weer veel gezelligheid met talrijke standjes waarop onderdelen, miniaturen, lectuur en allerhande automobilia te koop aangeboden worden. Ook dit jaar wordt de beurs als een must voor de echte oldtimerliefhebber aangeprezen, maar zeker ook de moeite waard is om met het gehele gezin te bezoeken.

Tip: kom op zaterdag met je oldtimer en parkeer gratis op de voorbehouden oldtimerparking. De bestuurder ontvangt ter plaatse een gratis inkom-ticket.

Meer informatie op www.ludovdc.be

terug naar voorpagina