• Archief
Oldtimerbeurs Hoogstraten 26 en 27 oktober 2013

Oldtimerbeurs Hoogstraten 26 en 27 oktober 2013

De Oldtimerbeurs Hoogstraten gaat voor de 27e maal traditiegetrouw door in de Veilinghallen te Hoogstraten, Loenhoutseweg 59 en wordt georganiseerd door VAN KRIEKEN bvba. De Oldtimerbeurs Hoogstraten wordt gehouden in het laatste weekend van oktober, namelijk op 26 en 27 oktober 2013.

De beurs staat bekend als een van de gezelligste beurzen van België, is geheel overdekt en verwarmd en ontvangt jaarlijks zo´n kleine 5.000 bezoekers. Iemand die begint aan het restaureren van een oldtimer en zich graag laat adviseren door mensen die meer afweten van alles wat hierbij komt kijken is op deze beurs zeker op zijn plaats. Ook de professionele restaurateur die nog op zoek is naar een ontbrekend onderdeel vindt op deze beurs meestal iets van zijn gading. Buiten de professionele onderdelenhandelaren zorgen hiervoor de standjes van éénmalige particulieren die kelder- en zolderopruimingen meenemen en zodoende materiaal meebrengen dat anders nooit het daglicht ziet.

De Belgische Club voor Oude Peugeots heeft dit jaar zijn medewerking toegezegd en komt met minimaal 8 bijzondere voertuigen naar de beurs, waaronder een 177 Torpedo van 1926, een 201 Cabrio van 1937 en een 202 Cabrio van 1939. Ook de Belgische Oude Citroen Club is zoals altijd aanwezig. Dit jaar zelfs met een speciale jubileumstand. De oldtimer die hier komt te staan blijft nog even een verrassing. Ook Mie Tracteur draagt wederom haar steentje bij. Dit jaar is zij aanwezig met haar Mobiele Sinten Museum. (Insiders weten dat dit alleen al een bezoekje aan deze beurs waard is). In de gezellige en ruime cafetaria kan je even uitblazen, een drankje of een hapje nuttigen en even bijkletsen met de vele vrienden en bekenden die je op deze beurs altijd weer tegenkomt.

De te koop aangeboden oldtimers zijn zeer gevarieerd en worden zowel door particulieren als door gespecialiseerde bedrijven verkocht. Dit jaar zijn er bij de voertuigen een opmerkelijk groot aantal vooroorlogse auto’s aanwezig o.a.: een Ford A Tudor uit 1930, een Renault Nova Quatre uit 1938.

Er is een ruime parkeergelegenheid voorzien waar je gratis kan parkeren. Ook is er, vlakbij de ingang van de beurs, een parking voor mensen met een lichamelijke beperking aanwezig.

Voor meer info: VAN KRIEKEN bvba,
Tel.: (0032) (0)14/65.86.63
GSM: (0032)(0)489/40.73.78
E-mail:oldtimerbeurshoogstraten@hotmail.com

terug naar voorpagina