• Archief
VrijstellingOldtimer kraakt schorsingseffecten nieuwe belastingregels oldtimers

VrijstellingOldtimer kraakt schorsingseffecten nieuwe belastingregels oldtimers

In hun strijd tegen de nieuwe vrijstellingsregels voor oldtimers heeft VrijstellingOldtimer verzoeken gedaan in het kader van de WOB (Wet Openbaarheid Bestuur). Het duurde lang voor er een reactie kwam, maar op de laatste dag reageerde het Ministerie van Financiën dan toch. De brief gaf meer duidelijkheid. Het ministerie heeft de schorsingseffecten volledig onjuist ingeschat! Deze en andere nieuwe informatie gebruiken de heren achter VrijstellingOldtimer de komende weken om verder aan te tonen dat de maatregel niet alleen onterecht, onjuist en onrechtvaardig is, maar ook gebaseerd op onjuiste aannames en dat essentiële informatie ontbreekt. De komende weken staan in het teken van benaderen van politici, zo is er al contact geweest met 2 Eerste Kamerleden en verschillende fracties van Tweede en Eerste Kamer. VrijstellingOldtimer doet er alles aan om de nieuwe MRB-vrijstellingsregels voor oldtimers teruggedraaid te krijgen!

terug naar voorpagina