• Archief
Essen Motor Show 30 november – 8 december 2013

Essen Motor Show 30 november – 8 december 2013

Zaterdag 30 november opent de 46ste internationale Essen Motor Show. Zondag 8 december is het feest voor de liefhebbers van snelle, exclusieve en bijzondere auto’s weer voorbij. Op de beurs zijn nieuwe auto’s te vinden, maar ook vele young- en oldtimers. In totaal zijn oldtimers, moderne exclusieve auto en uiteraard sportwagens te bewonderen, met dit jaar bijzondere aandacht voor 30 jaar DTM. Ander hoogtepunt is 100 Jaar Maserati – La Tradizione Italiana Sportiva 1914 – 2014.

Er is op de beurs dan naast het snelle en moderne ‘spul’ ook genoeg te zien en te beleven voor de liefhebbers van het oudere werk. Zeldzame klassieke Mercedessen, unieke Porsche sportwagens, Maserati’s, Aston Martins, Lamborghini’s en Bugatti’s, ze zullen er allemaal zijn. Neem wel een paar goede schoenen mee om: 500 standhouders uit 30 landen staan verdeeld over maar liefst 18 hallen, met in totaal 110.000 vierkante meter.

Kijk op www.essen-motorshow.de voor meer informatie

terug naar voorpagina