• Archief
MidwinterClassic 9 februari  2014

MidwinterClassic 9 februari 2014

In februari 2009 beleefde de ooit befaamde Midwinterrit zijn wederopstanding als Midwinter Classic. Een groepje enthousiaste en zeer ervaren ritten- en rallysporters bliezen de ooit eveneens legendarische Autosportvereniging ‘de Wegkruisers’ nieuw leven in en realiseerde een geslaagde herstart van MWR. Nu dus onder de naam Midwinter Classic.

De uitzetter van de MidwinterClassic 2014 is Jaap Daamen, de rally is inmiddels al nagereden door Adrie Brugmans en Rob Heldoorn. Ook in 2014 is er weer een special. De opzet van de rally is vergelijkbaar met de editie van 2013. Opnieuw is de start bij Hotel Restaurant Babylon in Heerhugowaard, waar de deelnemers terugkomen voor een heerlijk lunchbuffet en waar ook de finish is. Dus 2 lussen door Noord-Holland met als centraal punt Heerhugowaard. Het wordt een dagrit van ca. 210 km voor de sportklasse en 180 km voor de toerklasse, met goed rijdbare kaartlees-trajecten op een eenvoudig reglement. De kaartlees systemen zijn in 2014: Grensbenadering – Pijlen kortste route – Punten kortste route.

De MidwinterClassic is een uitstekende kans om uw klassieker, met chauffeur/chauffeuse navigator/trice, in deze stille periode warm te draaien en te testen voor het nieuwe seizoen. Deelname staat open voor alle bouwjaren en typen auto’s, maar de voorkeur gaat uit naar ouder dan 25 jaar of jongere sportcoupés en cabriolets. Er kan gestart worden in de sport- of toerklasse.

Meer informatie op: www.dewegkruisers.nl

terug naar voorpagina