• Archief
Oldtimerbeurs & Hotrodshow 16 en 17 november 2013

Oldtimerbeurs & Hotrodshow 16 en 17 november 2013

Op het ruime complex Autotron Rosmalen staan tijdens de Oldtimerbeurs & Hotrodshow gedurende 16 en 17 november 2013 een groot aantal klassieke automobielen en hotrods opgesteld. Bezoekers genieten tijdens de Oldtimerbeurs & Hotrodshow van schitterende hotrods, felgekleurde oldtimers met veel te veel paardenkrachten onder de motorkap en van de klassieke oldtimers.

Tijdens de Oldtimerbeurs & Hotrodshow worden er diverse Europese en Amerikaanse oldtimers te koop aangeboden, zoals de Citroën DS, beter bekend als de Snoek, een Volvo Amazone of een Cadillac. “De ene oldtimer blinkt als nieuw en de andere zit nog midden in de restauratiefase. Een eigenaar kan over alle auto’s vol trots vertellen,” aldus Theo van Delft, organisator van de Oldtimerbeurs & Hotrodshow. Naast het verkopen van oldtimers biedt de beurs ook stands met onderdelen, miniaturen, documentatie, poets, lampjes en allerlei accessoires. “We proberen iedere Oldtimerbeurs iets extra’s toe te voegen. Dit keer hebben we wederom gekozen voor de Hotrods. Voor de één een vloek, voor de ander Kunst met een hoofdletter ‘K’. Deze oldtimers, uitgerust met veel paardenkracht en gespoten in de felste kleuren, zijn alweer voor de vijfde keer te gast op de internationale Oldtimerbeurs van Rosmalen.”

Traditiegetrouw weten veel dagjesmensen de weg naar de Oldtimerbeurs Automobielen & Hotrodshow bij Autotron Rosmalen te vinden. Hetzelfde geldt voor handelaren in klassiekers, restaurateurs, stoffeerders, spuiters, bandenbedrijven, motorrevisiespecialisten, et cetera.

Meer informatie op www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina