• Archief
Lancia Club Nederland Onderdelen-, autoverkoop- en documentatiebeurs 16 november 2013

Lancia Club Nederland Onderdelen-, autoverkoop- en documentatiebeurs 16 november 2013

Op 16 november 2013 organiseert de Lancia Club Nederland een onderdelen- en autoverkoop- en documentatiebeurs. Deze beurs geeft Lancia liefhebbers de mogelijkheid om gebruikte- of nieuwe Lancia onderdelen, Lancia accessoires, Lancia documentatie en Lancia miniaturen te kopen en/of te verkopen. Daarnaast is het ook in beperkte mate mogelijk om gebruikte Lancia’s ter verkoop aan te bieden. Plaats van handeling is Autobedrijf Faber, Noorderbaan 10 te Biddinghuizen. De beurs zal worden gehouden op zaterdag 16 november 2013 tussen 11.00 en 16.00 uur. Toegang is gratis.

Meer informatie vindt u op de website www.lancia-club.nl > LCN evenementen > Agenda > onderdelenbeurs

terug naar voorpagina