• Archief
Wintertour voor cabriorijders 2 februari 2014

Wintertour voor cabriorijders 2 februari 2014

De Wintertour zal dit jaar gereden worden op zondag 2 februari 2014, in de prachtige landelijke omgeving van de riviertjes “de Lek” en “de Linge”. Hoge dijken, mooie molens en weidse uitzichten over de Lek wisselen af met polders met kaarsrechte sloten en liefelijke (bevroren?) binnenriviertjes als de Linge.

De route leidt langs oude vestingstadjes, en ook doorkruizen we de polders Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, welke al in de late Middeleeuwen werden ontgonnen. De ouderdom van deze polders is nog af te zien aan de dorpjes in lintbebouwing langs de dijk en aan de smalle haaks op de dijk staande weilanden.

Natuurlijk hoopt iedereen op temperaturen (ver) onder nul, en een sneeuwwit landschap. De organisatie zorgt onderweg uiteraard een “opwarmertje” en is benieuwd naar jullie avontuurlijke verhalen bij terugkomst op de startlocatie.

Meer informatie op: www.cabriotour.nl

terug naar voorpagina