• Archief
Documentatiebeurs Vught 4 januari 2014

Documentatiebeurs Vught 4 januari 2014

Op zaterdag 4 januari 2014 wordt de beurs voor de verzamelaar van (oude) documentatie op het gebied van oldtimer auto’s, vrachtwagens, motoren, fietsen, grondverzet, tractoren, et cetera gehouden in Vught.

Het gevarieerde en originele aanbod van de diverse standhouders bestaat uit: folders, catalogi, posters, advertenties, ansichtkaarten,persmappen, persfoto’s, oude en nieuwe boeken, instructieboekjes, technische manuals, dealer- en promotieartikelen, roadtests, tijdschriften en alle andere denkbare
gerelateerde papieren zaken.

Het steeds wisselend aanbod maakt het voor de snuffelaars uit binnen- en buitenland steeds weer spannend om wat van hun gading te kopen of te ruilen!

Meer informatie:

terug naar voorpagina