• Archief
30e editie Nationale Oldtimerdag Lelystad 15 juni 2014

30e editie Nationale Oldtimerdag Lelystad 15 juni 2014

Op zondag 15 juni 2014 vindt de 30e editie plaats van de Nationale Oldtimerdag. Een festijn waar 400 veteran, vintage en classic cars hun opwachting maken. In deze lustrumeditie worden onder meer extra accenten gelegd bij ‘De auto’s van André Citroën’ (in samenwerking met PATAN), een unieke presentatie van het befaamde Amerikaanse automerk Packard (115 jaar geleden gestart), een Bugatti show met medewerking van leden van de Bugatti Club Nederland en de historie van de ANWB Wegenwacht ‘De Gele Rijders’.

Het evenement vindt plaats op de Bataviaboulevard in Lelystad en zoals gebruikelijk is de toegang gratis.

Meer informatie: www.oldtimerdaglelystad.nl

terug naar voorpagina