• Archief
Auto Retro Brugge 25 en 26 januari 2014

Auto Retro Brugge 25 en 26 januari 2014

Op 25 en 26 januari 2014 wordt de 34e editie van AUTO RETRO BRUGGE georganiseerd in de Beurshalle , met opnieuw twee aantrekkelijke thema’s. Enerzijds de legendarische Porsche Speedster, waarvan de eerste generatie zowat zestig jaar geleden op de markt kwam, en anderzijds de Fiat 500, het populaire Italiaanse “bolletje”, waarvan ook talrijke varianten de show zullen stelen.

Traditiegetrouw is AUTO RETRO BRUGGE ook de rendez-vous plaats voor talrijke clubs, die in aantal nog steeds groeien. Kopen, verkopen en ruilen van old-timers en special cars, literatuur, onderdelen, miniaturen en automobilia van allerlei aard, u vindt er beslist ook uw gading.

Meer informatie is te vinden op:www.autoretro.be

terug naar voorpagina