• Archief
Veterama Hockenheimring 29 en 30 maart 2014

Veterama Hockenheimring 29 en 30 maart 2014

Wat in 1975 begon als een insider evenement in de oude “Kannenberg Hall” in Mannheim, is nu in 2014 uitgegroeid tot de grootste Europese markt voor oldtimer en youngtimer onderdelen, gereedschappen en benodigdheden die twee keer per jaar voor auto’s wordt gehouden. In het voorjaar in Hockenheim en in het najaar in Mannheim. De Veterama trekt op 29 en 30 maart 2014 meer dan 2500 exposanten uit heel Europa naar Hockenheim. De beurs wordt naar verwachting bezocht door meer dan 20.000 oldtimerliefhebbers.

In Duitsland heeft de Veterama in de afgelopen decennia een belangrijke plek in de oldtimer en youngtimerwereld ingenomen. Volgens de organisatie gaat dat zelfs zover dat vele oldtimers in Duitsland waarschijnlijk al verdwenen zouden bij gebrek aan onderdelen. Want daar draait het om bij de Veterama; onderdelen. Bumpers, radiateurs, koplampen, wieldoppen, banden in niet meer verkrijgbare maten, moeilijk vindbare motordelen, dit en nog veel meer is wat de bezoeker op deze beurs mag verwachten.

Ondanks dat de Veterama van een oorsprong een onderdelenbeurs is, zijn er ook complete auto’s te vinden. De organisatie verwacht dit jaar rond de 300 oldtimers en youngtimers. Zo kan de bezoeker een nieuw project aanschaffen er meteen de ontbrekende onderdelen op de beurs bij zoeken.

Meer informatie is te vinden op: www.veterama.de

terug naar voorpagina