• Archief
Rally voor Ronald MC Donald Huis Arnhem 27 april 2014

Rally voor Ronald MC Donald Huis Arnhem 27 april 2014

Classic Events organiseert op zondag 27 april 2014 een een fantastische rally in het oosten van Nederland met als goede doel het Ronald MC Donald Huis Arnhem. Een geweldige dag om het voorjaar te vieren, de frisse tinten in de natuur in u op te nemen, u ziet schitterende landgoederen en van dit alles kunt u – in gelijk gestemd gezelschap – vanuit uw bolide optimaal genieten.

Deze dag rijdt u – samen met andere fraaie automobielen – via een prachtige route door het mooiste wat Nederland in het voorjaar te bieden heeft. U heeft volop de gelegenheid de andere deelnemers te ontmoeten, heerlijk in uw auto te rijden en te genieten van culinaire verwennerij. Deze geweldige dag is mede mogelijk gemaakt dankzij diverse sponsoren en met uw deelname steunt u ook een heel mooi goed doel: het Ronald Mc Donald huis in Arnhem. Het Ronald McDonald Huis is meer dan een dak boven het hoofd. Ouders vinden er steun aan elkaar en een plek om te ontspannen of te werken tijdens de behandeling van hun kind. Zieke en gehandicapte kinderen willen dezelfde dingen doen als andere kinderen. In Ronald McDonald Huis Arnhem kunnen zij ook – samen met hun broertjes en zusjes – spelen en even vergeten dat ze ziek zijn. Daarnaast zijn gezinnen met een kind met een ernstige beperking of ziekte welkom om ook eens samen te genieten van een fijne vakantie. Een kind kán niet zonder zijn ouders.

Meer informatie: www.thetrial.nl

terug naar voorpagina