• Archief
Rally van het Oerlandschap 3 mei 2014

Rally van het Oerlandschap 3 mei 2014

In 2014 beleeft de Rally van het Oerlandschap haar 5-jarig bestaan. En dat wordt gevierd met een heel speciale rit door 3 landen. De rally is in een wel héél apart jasje gegoten: een Tour Bourgondy. Vier sensationele ritten door drie landen, waarbij in drie stops, steeds op een prachtlocatie, genoten zal worden van typische streekgerechten. De rally vindt plaats op 2 – 4 mei 2014.

De organisatie omschrijft de Rally van het Oerlandschap als een ontmoeting van legendarische auto’s elkaar op wegen in een adembenemend landschap en in een Bourgondische ambiance. De rally staat niet alleen open voor oldtimers, moderne auto’s worden ook toegelaten onder het motto “We zien graag automobielen die bereden worden door mensen met een passie voor deze voertuigen”. Daar sluiten wij ons graag bij aan!

Meer informatie is te vinden op: www.rallyvanhetoerlandschap.nl

terug naar voorpagina