• Archief
King Cruise Borchland, Amsterdam 22 december 2013

King Cruise Borchland, Amsterdam 22 december 2013

Zondag 22 december is van 11:00 tot 17:00 uur een King Cruise bij Borchland in Amsterdam. Normaal gesproken is de King Cruise een meeting voor uitsluitend Amerikaanse voertuigen van alle bouwjaren. Deze editie zijn echter ook oldtimers welkom van andere merken.

Mensen met een oldtimer (voertuig van 25 jaar of ouder) of mensen met een Amerikaans voertuig zijn van harte welkom en hebben gratis toegang. Bezoekers zonder oldtimer zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij parkeren op een afgezet stuk terrein en hebben eveneens gratis toegang. Er staan donatiebussen op de meeting. Na aftrek van de kosten van de meeting (o.a. de live band & springkussen) doneert de King Cruise het overige donatiegeld aan VrijstellingOldtimer.nl t.b.v. de rechtszaak. Deze King Cruise-editie beidt ook iedereen de kans te geven om eens in het echt kennis te maken met de leden van de Facebookgroep Oldtimersliefhebbers, de sympatisanten van VrijstellingOldtimer.nl.

In de grote hal is live muziek, een markt, een springkussen voor onze jongste gasten en er is een ruime hoeveelheid horeca. U kunt ook reserveren voor een heerlijk diner na afloop van de meeting in een van de twee uitstekende restaurants bij Borchland. Autovisie komt een videoverslag maken van de King Cruise, des te meer reden om ook te komen!

Meer informatie: www.kingcruise.nl

terug naar voorpagina