• Archief
Oldtimer Festival Balkbrug 7 en 8 juni 2014

Oldtimer Festival Balkbrug 7 en 8 juni 2014

Oldtimer auto’s, motoren, vrachtauto’s, tractoren, landbouwwerktuigen, brommers, fietsen, stationaire motoren. Van kale chassis tot museumpronkstukken. Op veler verzoek wordt het komende festival een 2 daags evenement. Overnachting in uw eigen voertuig op het terrein zal daarbij mogelijk zijn.

Het Oldtimer Festival zal op zaterdag weer net zo’n gezellige en leuke invulling krijgen als voorgaande jaren. Daarnaast zullen er op zondag extra evenementen georganiseerd worden. Op zaterdag vindt u weer een gezellige markt, vele evenementen en demonstraties. De dag wordt weer besloten met een gezellige barbecue voor de deelnemers (wel opgeven).

Op zondag 8 juni zal er voor de deelnemers van het Oldtimer Festival een behendigheidsevenement komen voor de aan het festival deelnemende oldtimer tractoren. De deelnemers strijden daarbij voor de eeuwige roem. Er is geen wedstrijd aan het verbonden. Naast de demonstraties wordt op zondag de markt uitgebreid met een vlooienmarkt.

Meer informatie op: www.oldtimersbalkbrug.nl

terug naar voorpagina