• Archief
Geleense Oldtimer Parade 3 augustus 2014

Geleense Oldtimer Parade 3 augustus 2014

Op de Markt in Geleen zondag 3 augustus 2014 vindt voor de achttiende keer de Geleense Oldtimer Parade plaats. Deze wordt georganiseerd door de Internationale Historische Automobiel Club (IHAC) in samenwerking met een aantal sponsoren, de horeca ondernemers en de gemeente Sittard-Geleen. Het evenement heeft een goede naam opgebouwd en ieder jaar mag de organisatie zich verheugen op deelnemers uit zowel Nederland, België als Duitsland. Ook de deelnemende klassiekers en oldtimers zijn zeer gevarieerd zowel in leeftijd als in uitvoering. Zo zijn er altijd tientallen vooroorlogse oldtimers aanwezig, maar in de meerderheid zijn de mooie en interessante oldtimers van na de oorlog, van heel groot tot zeer klein. De Markt wordt als het ware omgebouwd in een automuseum.

Meer informatie is te vinden op: www.stovl.nl

terug naar voorpagina