• Archief
Grand Prix van Antwerpen 18, 19 en 20 juli 2014

Grand Prix van Antwerpen 18, 19 en 20 juli 2014

Op 19 en 20 juli gaat Antwerpen terug in de tijd met de lang vergeten Grand Prix van Antwerpen. Deze Grandprix uit 1938 en 1939 wordt tijdens deze dag weer tot leven gebracht een afgesloten circuit in het midden van de historische binnenstad van Antwerpen. Ooit streden stalen bolides met elkaar op de linkeroever van de Scheldestad.

Op zaterdag 19 juli doet de Grote Markt met haar grandeur dienst als start en finishlocatie voor de Memorial Staepelaere®. Op zondag 20 juli worden de straten rondom het MAS omgebouwd tot circuit waar de vooroorlogse Formule 1 sfeer terug tot leven komt. Trapgevels, pakhuizen en water omringen de granclassigp en zorgen voor de sfeer die deze wedstrijd zo uniek maakt.

Meer informatie: www.granclassicgp.com/en/nl/

terug naar voorpagina