• Archief
Inschrijving Venniper Koninginnerit 27 april 2014 geopend

Inschrijving Venniper Koninginnerit 27 april 2014 geopend

Op zondag 27 april 2014 wordt de speciale lustrumrit van de Venniper Koninginnerit georganiseerd. De Venniper Koninginnerit startte in 2000 als kleinschalige rit, maar is in korte tijd uitgegroeid tot een groot klassiekerevenement met jaarlijks zo’n 130 deelnemende equipes. Met name de verscheidenheid in het deelnemersveld maakt de rit zeer geliefd. Bij hoge uitzondering vindt de start van de 15e rit niet in Nieuw-Vennep, maar in het Gelderse Ophemert plaats.

Jeroen Sjerp, Official Route: “Door te kiezen voor deze bijzondere startlocatie kunnen we onze deelnemers een onvergetelijke lustrumrit bezorgen. Wij zijn nu druk bezig met Gerard Heimerikx om een mooie route uit te zetten langs prachtige locaties en over uitdagende wegen. De exacte startlocatie maken we kort voor de rit bekend.”

De inschrijving is inmiddels geopend, waarbij equipes zich aan kunnen melden voor de vintage-, sport- en tourklasse. Deelnemende auto’s moeten van 1975 of eerder zijn. De finish vindt plaats in Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer. Via www.vkrit.nl is meer informatie te vinden en kan men een startplek reserveren. De inschrijving per equipe bedraagt € 95,-. U en uw bijrijder ontvangen op de dag een kop koffie met vers gebak, een origineel routeboek, routeschild, onderwegtas met versnaperingen, een uitgebreide lunch op een mooie locatie en een prachtige give-away ter gelegenheid van het jubileum. Na de finish vindt er een feestelijke prijsuitreiking plaats en wordt er een uitleg gegeven van de gereden route en diverse opdrachten.

terug naar voorpagina