• Archief
11e Nacht van het Oosten 8 maart 2014

11e Nacht van het Oosten 8 maart 2014

Club Triumph Holland, Regio Oost is na het tweede lustrum vorig jaar inmiddels toe aan de 11e editie van de Nacht van het Oosten. Andere klassiekers dan Triumph zijn ook welkom! De route zal weer rond de 200 kilometer lang worden en lekker bochtig zijn…. De start- en finishlocatie is King’s Wok in het Twentse Beckum.
De rit wordt voorafgegaan door een gezamenlijke maaltijd bij het vertrekpunt om ca. 16.30. Gestart wordt vanaf 18 uur. De pauzelocatie is ook de moeite waard, dit is namelijk restauratiebedrijf Lensink & Kolstee, nabij Aalten.

De deelnemers hebben de keuze om in te schrijven in de Toerklasse of de Sportklasse. In de Toerklasse klasse kun je puur recreatief rijden, maar voor de iets meer competitief ingestelde nachtrijders zal er gezorgd worden voor de nodige uitdagingen in de bol-pijl route. Voor de meer gevorderde competitieve nachtrijders is er de Sportklasse die zich naast een bol-pijl route met fratsen mogen storten op een regelmatigheidstraject en enkele kaartleestrajecten. Zij kunnen hiermee extra Bokaalpunten verdienen!

Inschrijven kan tot 1 maart via www.triumph.nl/nvho. Er kunnen maximaal 100 auto’s meedoen, inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van betaling. Aanmelden op de dag zelf is niet mogelijk.

terug naar voorpagina