• Archief
Triumph TR Euromeet 12 t/m 14 september 2014

Triumph TR Euromeet 12 t/m 14 september 2014

De Europese Triumph TR “familie” komt tijdens het Euromeet weekend van 12 t/m 14 september naar Nederland en wel naar Rotterdam òp de ss Rotterdam. Triumph TR clubleden uit tal van Europese landen zoals: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot Britannië, Ierland, Italië, Noorwegen, Zweden, Zwitserland en Nederland vormen de Europese familie met hun klassieke Triumph cabriolet sportwagens van het type “TR”. Met modellen van model TR2, geïntroduceerd voor het eerst in 1953 t/m het laatst geproduceerde model, de TR8 uit 1984. Zij zijn het die het kleurrijke palet van sportwagens zullen gaan vormen die de parking, gelegen aan bakboordzijde van de ss Rotterdam, dit specifieke weekend zullen gaan sieren.

Wat maakt een Euromeet zo bijzonder? Als eerste de historie, begonnen ooit in 1987 in Blankenberge en later, in 1990 o.a. Beekse Bergen. In 1998 Reuver en in 2006 vond het spektakel plaats in Noordwijkerhout. Nu, in 2014, is Rotterdam aan de beurt om de Euromeet grootscheeps te gaan vieren vanuit het hotel de ss Rotterdam. Nu in veilige haven, dankzij de recente overname door de West Cord Hotel groep. Een mooiere ambiance dan zo’n grande dame, die de ss Rotterdam is, met van die mooie klassieke auto’s van internationale allure ernaast, kun je je nauwelijks voorstellen.

Als tweede het organisatie niveau; vanaf de aankomst zullen de deelnemers het gevoel krijgen in een warm bad te zijn beland. Dit gevoel moet blijven tot en met het vertrek tegen de zondagnamiddag. Ook is er de mogelijkheid tot verlenging van de Euromeet happening middels deelname aan de Euro Tour, die zondagnamiddag naadloos aansluit voor een verdere vijfdaagse trip langs vele highlights in Nederland.

Kortom, alles uit dit kort omschreven verslag wordt omschreven in een bijzonder fraai en duurzaam uitgevoerd programma boek wat gepresenteerd zal worden aan alle gasten. Een boekwerk waarvan je nu al kan zeggen dat het een verzamelaarsobject wordt!

Voor nog meer info zie: www.trclub.nl onder evenementen 2014

terug naar voorpagina