• Archief
1e Oldtimerevenement Nijkerk 31 mei 2014

1e Oldtimerevenement Nijkerk 31 mei 2014

De Oldtimer Club Nijkerk (OCN) organiseert in samenwerking met de SPPN voor het eerst een oldtimerevenement voor auto’s, motoren en bromfietsen van minimaal 30 jaar oud. Veel voertuigen zijn door de leden zelf opgeknapt en worden ook door hen zelf onderhouden.

Op zaterdag 31 mei vindt op het Plein in Nijkerk de 1ste editie plaats. Het evenement start om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Behalve de presentatie van de oldtimers/klassiekers is er ook de hele dag een muzikale omlijsting, georganiseerd door één van de leden zelf : Cor Bruinsma van Gitaarschool Bruinsma te Nijkerkerveen. Optredens worden o.a. verzorgd door de bands Direct Inject en Net Effe Anders, maar er zijn ook van buitenaf muzikale acts aangetrokken, zoals Johnny and the Gangsters of Love en de Band La Blusa. Op deze dag komen diverse “golden oldies” voorbij, in de stijl van het evenement.

Voor de jonge bezoekers is er een springkussen, een suikerspin, gratis ballonnen en een wedstrijd. Kinderen krijgen bij de kraam van OCN een wedstrijdformulier, waarop zij niet alleen het mooiste, maar ook het lelijkste voertuig kunnen kiezen. Om 16.30 uur worden op het podium de prijswinnaars bekend gemaakt en leuke prijsjes uitgereikt.

Vanuit een maatschappelijke betrokkenheid biedt OCN de “Stichting Gered Gereedschap” de gelegenheid om het goede werk van deze Stichting onder de aandacht te brengen, zij zullen dan ook met een kraam vertegenwoordigd zijn. Behalve deze Stichting zullen er ook nog andere aanbieders met een kraam aanwezig zijn, zoals: miniatuurauto’s en cadeau artikelen.

Als extra attractie zal er ook een Citroën HY (in de volksmond de patatwagen) zijn, waar Franse crêpes en droge worstjes worden verkocht. Het evenement wordt geopend om 13.00 uur door Gerard van den Tweel. Zijn aankomst wordt op een passende wijze ingevuld.

Meer informatie: www.oldtimerclubnijkerk.nl

terug naar voorpagina