• Archief
Klassiekerweekend Ameland 4 – 6 april 2014

Klassiekerweekend Ameland 4 – 6 april 2014

Eenmaal per jaar veranderd Ameland voor een paar dagen in het Havanna van Nederland. Het hele eiland is dan in de ban van oldtimer auto’s. Honderd oldtimer auto’s die gebouwd zijn tussen 1948 en 1977 kunnen deelnemen aan het Klassiekerweekend Ameland. Het evenement begint op vrijdagavond met een ontvangst en inschrijving. Op zaterdag 5 april start om +/- 9.00 uur de oriëntatierit. Tijdens deze rit zijn er een aantal leuke activiteiten en is er tijd voor koffie en lunch. De tocht eindigt in Nes waar u muzikaal wordt onthaald en waar u onder het genot van een drankje nog even kan napraten. Ondertussen zullen veel mensen uw klassieke auto komen bewonderen. Zaterdagavond is er een heerlijk buffet in het restaurant van Westcordhotel Noordsee met onder andere de prijsuitreiking van. Op zondag is er geen programma en heeft u alle tijd voor andere leuke activiteiten.

Meedoen aan het klassiekerweekend kan wanneer u in het bezit bent van een klassieke auto gebouwd tussen 1948 en 1977. De inschrijving stopt bij 100 auto’s of op 25 maart 2014. Inschrijvingen worden zoveel mogelijk op datum van ontvangst verwerkt.

Voor meer informatie en de inschrijfformulieren: www.vvvameland.nl

terug naar voorpagina