• Archief
Betuwe Classic 5 april 2014

Betuwe Classic 5 april 2014

A-vents organiseert op 5 april 2014 de derde Betuwe Classic. Zoals de naam al aangeeft wordt de Betuwe Classic grotendeels in de Betuwe wordt gereden. Een garantie voor mooie stille rallyweggetjes en heerlijke stukjes onverhard. Go Wammes en René Klement tekenen, speciaal voor de Toerklasse, voor een niet al te moeilijke maar toch uitdagende rit door het mooie Betuwse landschap tussen de Rijn en de Waal. Gastuitzetter Henk Ledderhof, onder wiens bezielende leiding de afgelopen STAR Rally een groot succes werd, tekent voor een “aangepaste moeilijkheidsgraad” van de route voor de Sportklasse! De Betuwe Classic telt mee voor het Nederlands Historisch Kampioenschap.

Start en finish zijn beiden in Beusichem; voor de start bent u te gast bij Garage Knobbout (tankmogelijkheid, serviceploeg, et cetera) en voor de finish en prijsuitreiking bent U welkom in een echt bruin café, “De Blusser”, op de markt, terwijl de lunch plaatsvindt op een zeer speciale locatie; Kasteel Ophemert, waar kasteelheer Arthur van Dedem met zijn echtgenote U ontvangt in een fraaie ambiance.

Meer informatie: www.a-vents.com

terug naar voorpagina